Het was even wat stiller rondom Taylor Swift. Begin januari bracht ze nog een videoclip uit met Ed Sheeran voor hun track 'End Game' maar verder deed Taylor rustig aan, althans wat betreft de media. Maar zondagavond dropte de zangers haar nieuwe videoclip voor de track 'Delicate'.

Dat ze wat afstand van de media heeft genomen is precies wat ze haar nieuwste videoclip ook laat merken, dat ze het allemaal een beetje rustig aandoet en op haar eigen manier.

In de video zien we Taylor die op een overvolle rode loper een briefje in haar hand gedrukt krijgt. Het briefje blijkt haar ticket naar onzichtbaarheid, waardoor ze in de rest van de video helemaal zichzelf kan zijn zonder dat iemand het ziet of er iets van vindt. Wat eindigt in een hoop gekke bekken en bijzondere dansmoves:


Momenteel neemt Taylor in het echte leven ook een beetje afstand van de media en houdt ze zich vooral druk met dingen die ze echt belangrijk vindt. Zoals voorbereidingen treffen voor haar aankomende tour en Netflixen met haar vriendje Joe bijvoorbeeld.

De videoclip van 'Delicate' premièrde zondagavond tijdens de iHeart Radio Awards in Amerika en had binnen no time al 5 miljoen views.