Close Qmusic

Qmusic actionheader hetgeluid2019 google

SPEEL HET GELUID OP JE GOOGLE HOME

  • Zeg: "Hey Google, praat met Het Geluid van Qmusic"
  • Oefen Het Geluid met quizmasters Mattie & Marieke

Het Geluid komt er weer aan! Vanaf 1 augustus 2019 is het grootste geheim van het jaar terug bij Qmusic. Je kunt nu alvast je oren trainen met alle opgaven uit de rijke historie van bijna vijftien jaar Het Geluid.

Mattie & Marieke nemen je als quizmasters mee in het spannende radiospel, waar JIJ de kandidaat bent. Zeg tegen je Google Home: "Hey Google, praat met Het Geluid van Qmusic" en je kunt het spel gaan spelen.

Geen Google Home?

Heb jij nog geen Google Home of de Mini in huis? Geen probleem, want met de app Google Assistent kun je het spel ook spelen. Download hier de Google Assistent voor iOS (Apple) of Android.

Ook in de Assistent-app kun je het commando "Praat met Het Geluid van Qmusic" geven om het spel te starten. In de app heb je tevens de mogelijkheid om een antwoord aan te klikken, maar tegen je telefoon praten kan natuurlijk ook.

Qmusic op de smartspeaker

Klaar met spelen? Je kunt Qmusic ook luisteren op de Google Home. Zeg daarvoor "Hey Google, praat met Qmusic" en kies waar je naar wilt luisteren. Kies je voor Qmusic met alle dj's, of één van de themakanalen? Je bepaalt het zelf.

Express yourself!

 

Station Qmusic Limburg Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic Top 40 Qmusic Top 1000 Playlist Berichten Volume
Maximize Minimize