• Het Geluid: weet jij al wat het is? 
  • Iedere werkdag, ieder uur tussen 07:00 en 19:00
  • Iedere ochtend 07:30 uur de €100.000,- SuperRonde bij Mattie & Marieke (actievoorwaarden)

Nieuw jaar, nieuwe kansen. En een nieuw Geluid. Het Geluid is terug inclusief iedere ochtend de €100.000,- SuperRonde. Dus zet 'Het Geluid raden' maar snel op je lijst met goede voornemens van dit jaar, want dat zou toch een lekker begin van 2019 zijn.

AANMELDMINUUT

Dit jaar spelen we Het Geluid iets anders dan vorige jaren. In plaats van je één keer aan te melden voor de gehele duur van het spel, kun je je dit jaar iedere dag opnieuw aanmelden. Rond 07:00 uur opent in de Qmusic app de aanmeldminuut. Je hebt 60 seconden de tijd om via de 'meld aan' knop te zorgen dat je die dag meespeelt met Het Geluid. 

Als je je aangemeld hebt, ben je een stapje dichterbij het raden van Het Geluid. Je maakt iedere werkdag tussen 07:00 en 19:00 uur kans om je antwoord op de radio te mogen geven. Van alle aanmeldingen wordt er ieder uur (xx:30) een luisteraar geselecteerd. Let erop dat je telefoonnummer goed ingevuld staat in je profiel! Het Geluid wordt ieder uur dat het niet geraden is € 100 meer waard. We starten met €10.000,-.

Het Geluid kun je beluisteren in de Qmusic app. Denk jij te weten wat Het Geluid is? Meld je dan iedere dag tijdens de aanmeldminuut aan via de Qmusic app.

DE €100.000,- SUPERRONDE

We hebben nog meer verrassingen. Hoe lekker zou het zijn als je het nieuwe jaar inluidt met €100.000,-? Iedere ochtend om 07:30 uur wordt bij Mattie & Marieke de SuperRonde gespeeld. Word je geselecteerd voor de eerste antwoordronde van Het Geluid van de dag en geef je het goede antwoord? Alleen dan is Het Geluid €100.000,- waard!

QMUSIC APP

Wil je meespelen met Het Geluid? Meld je aan via de gratis Qmusic app. Druk op de button 'Doe mee met Het Geluid' en je bent automatisch aangemeld voor die dag.

FOUTE ANTWOORDEN

Heb je een antwoord gemist dat op de radio is gegeven? Geen punt, op deze pagina kun je alle foute antwoorden terugvinden.

Voor alle overige vragen over Het Geluid, check onze 'vraag en antwoord' pagina.