Het is bijna niet te geloven, maar dit jaar maak jij misschien wel een hele vette, muzikale reis over de wereld! Vanaf nu tot en met 13 maart kan je inchecken in de Qmusic app. Wie weet word jij wel geselecteerd om op de radio de Top 40 World Tour Quiz te spelen en speel je op 13 maart de finale. Dit wordt misschien wel de reis van je leven!

Dit win je

Tijdens de Top 40 World Tour bezoek je samen met een vriend, familielid of geliefde concerten van vijf artiesten in vijf wereldsteden. Jij hoeft tijdens de trip nergens aan te denken, want je wint een volledig georganiseerde, all inclusive reis inclusief zakgeld! Eenmaal op locatie zit je niet stil, want we hebben nog wat hele vette activiteiten voor je geregeld. Zo mag je in Kopenhagen op de foto met Camila Cabello, maak je in Brazilië een sunset zeiltocht langs de mooiste plekken van Rio, je brengt in Phoenix een bezoek aan de Grand Canyon, boven Chicago maak je een helikopter tour én ten slotte ga je na een fotomoment met Dua Lipa naar de set van Game of Thrones. En als kers op de taart ga je naar huis met toffe extra's van de artiesten zoals een officieel denim jacket van Maroon 5 en gesigneerde merchandise van Dua Lipa.

Zo doe je mee 

Op 2 maart start de 'Top 40 World Tour Quiz'. Tot en met 13 maart spelen Mattie & Marieke, Wim, Menno en Domien iedere werkdag het bloedstollende spel. Wie eindigt er op vrijdag 13 maart in de finale en wint dé muzikale wereldreis van zijn of haar leven? 

Wil je supergraag mee en denk jij dat je de Top 40 World Tour Quiz kan rocken? Zorg dat je je incheckt in de app en wie weet word je wel geselecteerd om mee te spelen!

DOWNLOAD DE QMUSIC APP


Hier vind je de actievoorwaarden