De discussie over wel of geen kids meenemen naar het werk houdt waarschijnlijk nooit op. Waar sommige mensen vinden dat het moet kunnen, zijn anderen er fel op tegen. 

Tijdens de GRAMMY's waren er ook een paar artiesten die hun gezin meenamen naar de uitreiking van de bekende muziekprijzen. De kids schitterden tijdens dit (werkgerelateerde) uitje, en dat zorgde voor fantastische beelden:

1. Deze veelbesproken actie van Blue Ivy

Niemand zegt tegen Beyoncé en Jay Z wat ze wel of niet moeten doen, behalve hun dochter. Tijdens de speech van Camila Cabello gebaarde Blue naar haar ouders dat er nu wel genoeg geklapt was. En vooral de manier waarop ze dat doet is prachtig:


. De dochter van P!nk is zielsgelukkig dat ze op de foto staat met Rihanna

De meid is helemaal weg van de zangeres, en tijdens de uitreiking van de GRAMMY's heeft ze haar dan eindelijk ontmoet. Wát zoet:

Dreams come true. My daughter lives for this woman. So do I.
Een bericht gedeeld door P!NK (@pink) op


3. Je kind meenemen naar het werk: waarom niet?

Vooral als het om het zoontje van dj Khaled gaat. Asahd Khaled is pas anderhalf jaar oud, maar ondanks deze leeftijd was hij wel mooi aanwezig bij de GRAMMY's. Oja, deze jongen heeft ook zijn eigen account op Instagram (met 1,8 miljoen volgers).

GRAMMY FAMILY! @wethebestmusic ???
Een bericht gedeeld door DJ KHALED (@djkhaled) op