Close Qmusic

F1 header

WIN F1 TICKETS VOOR SPA FRANCORCHAMPS

  • Actie: 24 juni t/m 26 juli 2019
  • Maak elke week kans op twee toegangstickets voor de Grand Prix van België op circuit Spa Franchorchamps (30 augustus t/m 1 september)

Qmusic Limburg is fan van F1 en stuurt je naar Spa Franchorchamps! Je maakt elke week kans op twee genummerde tribuneplaatsen. De tickets geven je het hele weekend toegang én je krijgt een goodie bag met lanyard met tickethouder, oranje support t-shirt en rugzak en mok!

Op de tribune zit je van vrijdag 30 augustus t/m zondag 1 september 2019 drie dagen lang met je neus bovenop de actie. Je hebt toegang tot de zittribune waar je zicht hebt op de bocht 'Pouhon'. In deze dubbele linkerbocht worden snelheden van meer dan 250 kilometer per uur bereikt. Het circuit wordt gezien als onze thuisbasis, dus de sfeer op deze tribune is grandioos. Aan de overkant is een groot TV-scherm zodat je niets van de actie hoeft te missen.

Hoe maak je kans?

Luister goed naar Qmusic Limburg (hoe kan ik Qmusic Limburg ontvangen?). De hele dag hoor je regelmatig een Formule 1 wagen voorbij komen op de radio. Hoor je dit? Dan heb je 20 seconden de tijd om via WhatsApp je naam naar 06 33 345 345 te sturen. Kom je daarna op de radio? Dan win je de Qmusic powerbank en kwalificeer je jezelf voor de tickets die we elke vrijdag weggeven. Niet gewonnen? Dan maak je de volgende week wederom kans!

Ja, ik wil kans maken op twee tickets

Express yourself!

 

Station Qmusic Limburg Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic Top 40 Qmusic Top 1000 Playlist Berichten Volume
Maximize Minimize