Jan Linders Supermarkten is op zoek naar de mooiste Zachte G van het zuiden! Wil jij één van de stemmen van Jan Linders worden én kans maken op andere mooie prijzen? Laat dan jouw zachte G achter via de WhatsApp van Qmusic Limburg en maak meteen kans!

Wat moet je doen?

Stuur via WhatsApp een audiobericht naar Qmusic Limburg (06 33 345 345) en spreek de volgende zinnen in:

  • De G van Goed
  • De G van Goedkoop
  • De G van Gezond

Je kunt dit 24/7 doen. Van maandag 28 oktober t/m vrijdag 8 november om 7.45 en van maandag 11 t/m 22 november om 8.45 uur op werkdagen hoor je jezelf misschien wel terug op Qmusic Limburg! 

Wat kun je winnen?

Iedere werkdag is er een dagwinnaar die een pakket vol heerlijke streekproducten wint. Op 22 november wordt uit alle dagwinnaars de mooiste Zachte G van het zuiden gekozen! Deze winnaar wint 2 minuten gratis winkelen in een Jan Linders supermarkt naar keuze én wordt één van de stemmen van Jan Linders.

Het voordeel van het zuiden Als supermarkt van het zuiden weten we als geen ander dat de zachte G niet alleen staat voor onze mooie taal, maar ook voor de G van Goedkoop, Goed en Gezond. Daarom vind je de komende weken extra veel en extra scherpe acties in onze supermarkten én geven we een podium aan de heerlijke en gezonde versproducten uit onze eigen streek. Houd onze weekfolder in de gaten of kijk op janlinders.nl/aanbiedingen voor alle acties!

Stuur jouw Zachte G in vóór 22 november en maak kans!