• Het spannendste radiospel van Nederland
  • Elke werkdag bij Qmusic
  • Luister elke dag naar Q!

Stop heel even met wat je aan het doen bent.. Luister goed om je heen. Hoor je dat? Dit zou 'm zo maar eens kunnen zijn! Vanaf 2 augustus zijn we namelijk terug met het hoogtepunt van het jaar. Het leukste en spannendste radiospel van Nederland: Het Geluid! Het concept is simpel: wij laten een alledaags geluid horen en jij moet raden wat het is. Kom je op de radio en heb je het fout? Dan wordt het prijzengeld met 100 euro aangevuld. Heb je het antwoord goed en raad jij Het Geluid van 2021? Dan ga je ervandoor met al het geld dat Het Geluid op dat moment waard is!

MEESPELEN

App gedownload en ingelogd? Goed geluisterd naar je radio? Dan ben jij klaar om mee te spelen met Het Geluid! In de Q-app vind je de 'Aanmeldbutton'. Hiermee kan je je van maandag t/m vrijdag rond 7 en 12 uur aanmelden om mee te spelen tijdens het Aanmeldmoment.  

DOWNLOAD DE APP

DE SUPERRONDE

Met de SuperRonde wordt de kans een stukje groter dat jij het juiste antwoord kan geven op de radio. Van maandag t/m vrijdag rond 7.30 uur selecteren we niet één maar drie luisteraars die achter elkaar hun antwoord mogen geven op de radio! Heeft de eerste het niet goed? Dan gaat de beurt naar de tweede, enzovoort. 

DE FAST PASS

Dit jaar maken we het nóg spannender. Denk jij te weten wat Het Geluid is? Vanaf 21 augustus maak je namelijk kans om een 'Fast Pass' te winnen. Dit is de sluiproute, de zogeheten short cut die ervoor zorgt dat jij doordeweeks linea recta in de uitzending kan komen om jouw antwoord te geven.

TRAIN JE OREN

Je weet wat ze zeggen: oefening baart kunst. Zorg dat jouw oren in topvorm zijn voor Het Geluid en speel alvast thuis mee via je Google Home, Google Nest, tablet of smartphone. Qmusic dj Kai Merckx zit klaar om dit leuke spel elk moment van de dag met jou te spelen! Lees hier hoe je meespeelt via jouw smartspeaker.

FOUTE ANTWOORDEN

Check voordat je je aanmeldt even de foute antwoorden die al zijn gegeven. Deze kan je onderaan deze pagina doorzoeken en de lijst wordt ieder uur aangevuld. 

Hier vind je de actievoorwaarden en hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.