Close Qmusic

Afbeelding voor de header f1 spa

Ga jij naar Max Verstappen op Spa Franchorchamps?

  • Actie: t/m vrijdag 24 augustus 2018
  • Maak elke dag kans op twee toegangs- en parkeertickets voor de Grand Prix van België op circuit Spa Franchorchamps

Zondag 26 augustus rijdt Max Verstappen de Grand Prix van België. Qmusic Limburg is fan van Max Verstappen en stuurt je naar Spa Franchorchamps om Max zelf te zien (winnen)! We hebben 5x2 toegang + parkeertickets weg te geven aan de luisteraars van Qmusic Limburg. Dat is elke dag!

Niet om op te scheppen, maar het zijn echt topplekken! Genummerd, ovedekt, zicht op een groot videoscherm en de coureurs rijden recht op tribune af als ze uit de richting van de paddock komen. 
 

Hoe maak je kans?

Luister in de week van maandag 20 t/m 24 augustus om 8.15 uur naar 'Goedemorgen Limburg' met Daniël Smulders op Qmusic Limburg (hoe kan ik Qmusic Limburg ontvangen?). Beantwoord de vraag over Max Verstappen via Whatsapp (06 33 345 345) en je hoort direct op Qmusic Limburg of je de winnaar bent van twee tickets voor de Grand Prix van België op zondag 26 augustus op het circuit van Spa Francorchamps. Tip! Zet 8.15 uur als reminder in je telefoon.

Maar... online kun je er ook twee winnen! Vul hieronder je naam in en zorg dat je vrijdag 24 augustus om 8.45 uur bereikbaar bent. 

Ja! Ik wil Max Verstappen zien

Express yourself!

 

Station Qmusic Limburg Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic hot now Qmusic 90's Playlist Berichten Volume
Maximize Minimize