Close Qmusic

Qmusic actionheader qtop1000 2018

De Q-top 1000 Stemweek

  • Het is bijna zover: de Q-top 1000
  • Stem t/m 16 november op jouw all-time favorites
  • Luister van zondag 18 t/m vrijdag 23 november naar de Lijst van je Leven

Er zijn de afgelopen maanden al heel wat lijsten voorbij gekomen. Je hebt dus al even warm kunnen draaien, maar nu is het dan eindelijk tijd om te stemmen op de Lijst van je Leven: de Q-top 1000. Bereid je voor op een lijst vol herinneringen.

We zetten samen met jou de duizend mooiste nummers op een rij. Stemmen maar!

STEM OP JOUW FAVORIETEN

De Q-top 1000 is de lijst van ultieme tracks, van lievelingsliedjes aller tijden, muziek die je raakt en waar je mooie herinneringen aan hebt. Muziek van vroeger en van nu. Dat zijn er natuurlijk heel veel! Daarom gaan onze dj's je vast voor door eens kritisch naar de lijst van vorig jaar te kijken. Welke muziek stond er met recht in? Welk nummer moet er dit jaar per se in? En welke mag plaats maken voor een andere track? Onze dj's geven hun ongezouten muzikale mening, dus laat je lekker inspireren. 

Oh en je mag er helaas niet op 1000 stemmen: minimaal 3 en maximaal 40 tracks. Kortom, maak de Top 40 van Je Leven. Staat jouw favoriet er niet tussen? Geen probleem, je hebt de mogelijkheid om vrije keuzes in te vullen. Luister vanaf zondag 18 november zes dagen lang naar de Lijst van je Leven om te horen waar jouw all-time favorites geëindigd zijn. Veel plezier!

Stemmen doe je via deze link


Express yourself!

 

Station Qmusic Limburg Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic hot now Qmusic 90's Playlist Berichten Volume
Maximize Minimize