Close Qmusic

Qmusic actionheader top500fout stem

DE FOUTE MAAND IS AAN!

Voor sommige mensen is december een feestmaand, maar voor ons is juni dé feestmaand van het jaar! Juni toveren wij namelijk om tot Foute Maand.
Niets is te gek, dus spring eens op tafel tijdens een saaie vergadering of ga in je panterpak naar kantoor. Het is immers schaamteloos goed wat fout met je doet! Zet al je schaamte aan de kant, strooi wat glitters in het rond, verf je haren roze, schraap je keel en geniet van deze Foute Maand. Want het belooft vreselijk Fout te worden.

De hele maand hoor je volop Foute muziek en hier kun je stemmen op de Top 500 van het Foute Uur, die losbarst op dinsdag 26 juni. En als klap op de vuurpijl sluiten we de Foute maand op 29 & 30 juni af in de Brabanthallen met de Foute Party! Vrijdag én zaterdag komen in totaal 40.000 liefhebbers van het Foute Uur in de Brabanthallen voor het leukste feest van het jaar. Met optredens van o.a. Toy-Box, Peter Andre, Snollebollekes, Xander de Buisonjé en Paul Elstak. En natuurlijk de dj's van Qmusic! 

Zien wij jou dit jaar ook op de Foute Party? Scoor dan snel je tickets! De zaterdag is compleet uitverkocht maar voor de vrijdag scoor je hier de allerlaatste tickets.Express yourself!

 

Station Qmusic Limburg Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic hot now Qmusic 90's Playlist Berichten Volume
Maximize Minimize